hotel panoramic predeal

Wiki Article

hotel medieval predeal
Ce spui de un sejur cu vedere la munte? Atrium Panoramic Hotel & SPA este situat în Predeal, orașul cu cea mai mare altitudine din țară și este alegerea ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă, ai drumețiilor, dar și pentru cei treatment vor să scape de agitația orașului. Odată ajuns, te poți bucura de relaxare la piscină, saună sau jacuzzi!

Wonderful locale with a beautiful view!! Will definitely return & highly suggest to all our pals & household!

Voucherele de vacanță acordate conform legii sunt scutite de la plata contribuțiilor sociale obligatorii, fiind însă supuse impozitului pe venit.

Voucherele de vacanță pot fi utilizate doar pe teritoriul României, în rețeaua de unități turistice partenere: spre exemplu hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear și agrement. Conținutul minim al pachetului de servicii turistice conține în mod obligatoriu servicii de cazare.

Avand three nivele, 14camere ce asigura pana la forty two locuri, pensiunea ofera toate conditiile necesare pentru petrecerea vacantelor de vara si iarna, impreuna cu prietenii sau familia.la cerere in camere se pot instala contra Price paturi suplimentare sau canapele extensibile.

Stresul la hotel rozmarin predeal meniu locul de muncă - cum să îl gestionăm ca manageri, pentru a avea o echipă sănătoasă

“Poziţionarea şi amenajarea hotelului împreună cu personalul calificat și amabil treatment îl are worthy hotel ursuletul predeal pareri ofște fac destinația bestă de vacanță”

Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai aici multe pachete turistice on the net, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.

The placement is extremely nice. The rooms are major and thoroughly clean. The workers was pretty great. The situation includes a swimming pool and jacuzzi Found outdoors and sauna within.

Printre facilitățiile oferite aici se numără jacuzzi, saună și piscină. Hotelul dispune hotel ursuletul predeal pareri de three tipuri de camere care pot găzdui 2 oaspeți, și anume, cameră VIP, cameră twin și cameră cu pat matrimonial.

Cea mai mare sumă deductibilă și scutită de taxe Cardul Edenred Vacanță se oferă în limita a six salarii minime brute

The villa was extremely wonderful and modern-day. The bed was very comfortable, something which you cant discover fairly often in Romania.

Ambientul apartamentului, curățenia găsită, dotarea cu toate mijloacele necesare si priveliștea către munte!

Conacul Dima Predeal se află în Predeal și oferă unități de cazare cu terasă sau balcon, WiFi gratuit și televizor cu ecran plat, precum și o grădină și un lounge hotel timis predeal comun.

Report this wiki page